Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda, Sarkad

#199000091

Eladó Étterem, vendéglő, cukrászda

75 millió Ft

Sarkad
Alapterület:
350 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Kiváló
Építési mód:
Vegyes

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
750 m2

Eladó Sarkad legszebb étterme!

Sarkad belvárosában, Gyulától 13 km-re, ajánlom figyelmükbe ezt a kiváló állapotú vendéglátó egységet. A  frekventált helyen lévő ,25 éve sikeresen működő étterem, széleskörű, garantált vendégkörrel rendelkezik. Jelenleg is üzemel, a tulajdonosok nyugdíjazás miatt szeretnék megtalálni új üzemeltetőjét.

 

A 350 nm összterületű épület két részből áll. A 240 m2 ízlésesen kialakított légkondicionált vendégtér, összesen 150 fő befogadására alkalmas, ami akár kettő vagy három részre választható kisebb rendezvények lebonyolítására. Az étterem hangulatos térkövezett előkertje tavasztól őszig, további 20 fő vendégül látására alkalmas.

 

 A 110 m2 részen  kerültek elhelyezésre a jól felszerelt konyha, iroda, raktárak, előkészítők, öltözők, mellékhelyiségek. Ez az épületrész betonfödémmel rendelkezik ami további bővítésre is alkalmas (kiadó szobák, lakás). Az ingatlan 400 m2 udvarán találhatóak még melléképületek, fatároló, kocsi beálló, illetve a személyzeti közlekedés, és az áruszállítás is itt történik. A vendégek parkolása az étterem melletti nagy parkolóban megoldott.

 

A folyamatos felújításoknak köszönhetően az épület kiváló állapotban van. Három éve új burkolatot kapott az étterem, 2018-ban a nyílászárók teljes cseréje megtörtént. A konyha megfelel a HACCP rendszer követelményeinek és ennek megfelelően üzemel. A fűtésről gáz és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.

 

Az étterem állandó tevékenysége közé tartozik menüs étkeztetés kiszállítással, a`la carte  étkeztetés, rendezvények lebonyolítása.

 

A vételár magában foglalja a teljes berendezést, a konyha és előkészítő helyiségek felszereléseit, a beépített gépeket, sütőket, hűtőket, mosogatógépet, kávégépet, a vendégtér teljes bútorzatát és minden eszközt, ami a működéshez szükséges.

 

Az étterem per és tehermentes, érvényes működési engedélyekkel.

Irányár: 75.000.000.- forint

Amennyiben el tudja képzelni magát ennek a családias hangulatú és egyben elegáns,  sikeres étterem tulajdonosaként, várom hívását  a 06 30 916 0731 telefonszámon.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Házrész
Panellakás
Étterem, vendéglő, cukrászda
Kert, gyümölcsös
Szálloda, panzió